tiistai 18. helmikuuta 2014

4kk

Eilen saapui enkelit, kävimme heti illalla viemässä yhden niistä haudalle. Eilen tuli myös täyteen 4kk Eemilin syntymästä. Huomaan että mieltä alkaa lisäksi hieman painamaan lähestyvä laskettuaika, mikä olisi ollut 26.2.


Hautakiven metsästys etenee pikkuhiljaa. En aio tosiaankaan tyytyä ensimmäiseen toimittajaan, sen verran suuria eroja hinnoissa on. Onneksi asian kanssa ei ole mikään kamala kiire.

- Eina

5 kommenttia:

 1. Rva.M (Pulliainen & Makkonen)20. helmikuuta 2014 klo 17.06

  Hei, menin katsomaan vanhaa blogiani ja ajauduin tänne. Otan sydämmestäni osaa elämän kokoisen menetyksenne johdosta. Tällaista surua ei soisi kenenkään koskaan kohtaavan. Voimia teille <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos molemmille ♥

  Rva.M: Ihana kuulla sinusta. Vaikkakin näin huonoissa merkeissä :( En tiedä oletko huomannut minun laittaneen sinulle sähköpostia? Koskien blogi-juttuja.

  VastaaPoista
 3. Huomasin kyllä, anteeksi kun en vastannut. Saimme huonoja uutisia adoptioon liittyen (ei onnistu, MS estää ja piste) joten lopetin blogin heti alkuunsa. En jaksanut sitä muistutusta jälleen uudesta tyrmäyksestä. Mutta nyt olenkin taas raskaana (hoito johon menimme melko hälläväliä asenteella ottikin ja onnistui) ja pidemmällä kuin koskaan aikaisemmin. Kovasti toivon, etten tätäkin pientä menetä vaan, että koko matkalla olisikin ollut tarkoitus. Odotusblogia minulle ei ole, mutta seuraan sinua joten ollaan yhteydessä!

  VastaaPoista
 4. Voi Rva.M ♥ ♥ ♥ Pidän niin käteni ristissä ja lähetän pyyntöjä tuonne jonnekkin, että viimeinkin olisi teidän vuoronne!!! Et voi uskoakaan kuinka iloiseksi sinun hyvät uutisesi minut tänään tekivät :)

  "Jos suojelusenkelin taimia
  minä vielä jostain saisin,
  niin polkusi varret aivan täyteen
  niitä istuttaisin.

  Sen puutarhan portin lukitsisin
  ja avaimet sinulle toisin.
  Kunpa ne suojelusenkelit
  minä Sinulle antaa voisin!"

  Kaikkea hyvää teille jatkoon ♥

  VastaaPoista