sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Uusi raskaus

Otsikon aihe on kysymys jota todella moni ulkopuolinen on varmasti pyörittänyt mielessään. Rohkeat ovat uskaltaneet kysymään suoraan, rohkeimmat sanomaan "Ei muuta kuin uutta vain putkeen"! Näitä jälkimmäisiä olisin lauseen kuultuani tahtonut tintata nyrkillä naamaan! Kyllä ihmiset osaavat olla ajattelemattomia! Olen ollut aina elämästäni suht avoin. Kertonut lapsettomuudestamme ja hoidoista avoimesti, kuten monista muistakin asioista. Siksi en ole ottanut pahalla kyselyitä mahdollisesta uudesta raskaudesta. He jotka asiaa ovat tiedustelleet, ovat mielestäni tehneet sen nätisti ja menetyksen huomioonottavasti. Joillekin olen vastannut ympäripyöreästi, toisille rehellisesti.

Ja jos lukijoita kiinnostaa kyseinen aihe. Kyllä. Tahtoisin vielä ainakin yhden elävän lapsen meidän perheeseemme. Sydämessäni olisi avoin paikka neljännelle lapselle. Raskautta en vain tahtoisi enää elää, tahtoisin vain suoraan sen elävän lapsen syliini.


-Eina

2 kommenttia:

 1. Voi kumpa sen elävän lapsen syliinne vielä saisitte <3

  VastaaPoista
 2. Ristiriitaisia tunteita herättävä asia, uusi raskaus menetysten jälkeen.

  Me emme ole olleet avoimia, emme lapsettomuudestamme, raskauksistamme emmekä kahdesta enkelipojastamme. Muutama tietää nyt jälkikäteen. Itse olen törmännyt kommenttiin:"Ette kai te nyt enää yritä!" -Kiitos vaan kannustuksesta.

  Nyt kun olen uudelleen raskaana, rv16, niin mielessä pyörii monenlaisia ajatuksia. Uskaltaako lapseen kiintyä raskausaikana, jos se meiltä kuitenkin taas viedään. Olenko epälojaali enkeleitäni kohtaan rakastaessani uutta lasta? Olen niin pohjattoman surullinen, että meidän lasten piti kuolla, että tällä uudella olisi nyt paremmat mahdollisuudet, nyt kun lääkäritkin ehkä tekevät jotain raskauteni edistämiseksi.

  Yhdyn ajatukseesi siitä, että minäkin tahtoisin vain sen elävän lapsen syliini, enkä viettää tätä väliaikaa raskauden kiirastulessa lopputulosta odottaen.

  T:Miramanna

  VastaaPoista